SUNA ACUM

076-012-220

Vitralii

Vitraliile cu scticla Low-E Solar combina un nivel ridicat de izolare termica cu o protectie solara eficienta. Factorul solar redus scade costurile de conditionare a aerului si creaza o ambianta interioara placuta.
Low-E Solar ofera control energetic si protectie a mediului: un factor solar (coeficientul g) de 42% asigura o protectie eficienta contra energiei solare, asigurand costuri reduse pentru conditionarea aerului.
O valoare U scazuta (1,1 W/m²K la un geam termoizolant standard) reduce costurile de incalzire in timpul iernilor reci, contribuind direct la protejarea mediului prin reducerea emisiilor de CO2.
Low-E Solar filtreaza diferitele lungimi de unda ale radiatiei solare, in mod preponderent pe cele infrarosii, care astfel ar incalzii interiorul cladirii. Acestea sunt reflectate, permitand in acelasi timp, luminii naturale sa patrunda practic fara restrictii.

 

 

Tags: Ferestre Termopan, geamuri pvc,ferestre de la producator,Chisinau,Moldova,Geamuri LOW-e,ferestretermopan

25

Lucrările noastre

showshowshowshowshowshowshowshowshowshowshowshow

MATCO®

MATCO - DESIGN, MOBILA, SALTELE

Despre Noi

Compania «FabricaDeFerestre.md» a fost înfiinţată in anul 2006 și are sediul administrativ și de producție.

Producţia de ferestre, uși și alte accesorii din PVC, aluminiu, sau alte materiale calitative se desfăşoară in spaţii moderne, special construite, cu utilaje automate, beneficiind de personal cu o înaltă calificare.

Fabricadeferestre.md
str. Alba Iulia 148/3, or. Chisinau, Republica Moldova
022-78-19-36