SUNA ACUM

076-012-220

Ferestre Aluminiu

Ferestre Aluminiu

Ferestrele din aluminiu sunt foarte populare. Aluminiul prezinta toate avantajele cerute unui material modern: este uşor, foarte rezistent, durabil, poate fi vopsit electrostatic sau anodizat in orice nuanţă de culoare şi nu în ultimul rînd este reciclabil şi ecologic.

«FabricaDeFerestre.md » există de mai mult de opt ani şi este lider pe piaţa din Republica Moldova. Produsele noastre sunt de înaltă calitate, durabile şi uşor de manevrat.

Compania noastră fabrică ferestre din aluminiu conform cerinţelor Dvs individuale. Vă oferim o gamă variată de posibilităţi de design şi de sisteme de profile pentru a vă asigura că ferestrele sunt adecvate proiectului Dvs personalizat. Procesul de fabricare este supus unui control riguros al calității la toate etapele de producție. Acest factor evitarea defectelor şi maximizarea rezistenţei în timp, ciclul de viaţă ajungînd la aproximativ 30-40 de ani.

Bariera termică din poliamidă elimină conductivitatea termică a metalului, asigurînd un coeficient termic apropiat de cel al sistemelor de PVC.

Tîmplăria din aluminiu garantează cea mai uşoară întreţinere, culoarea rămînînd neschimbată în timp (sunt vopsite în cîmp electrostatic). Paleta coloristică este practic nelimitată, oferind posibilităţi arhitecturale deosebite. Ferestrele pot fi dotate cu o gamă largă de tipuri de sticlă, începînd de la sticlă termoizolată, pînă la sticla decorative ori vitralii.

 Compania noastra « FabricaDeFerestre.md » execută şi montează ferestre din lemn, plastic și aluminium, în funcţie de necesităţile Dvs.

Lucrarile noastre se realizează folosind cele mai moderne tehnologii dezvoltate de către companii de renume din UE, cu utilaje şi echipamente de ultimă generaţie.

Comandînd ferestre din aluminium la noi, veţi benificia de un preţ competitiv, de alegere diversificată şi o deservire impecabilă.

25

Lucrările noastre

showshowshowshowshowshowshowshowshowshowshowshow

MATCO®

MATCO - DESIGN, MOBILA, SALTELE

Despre Noi

Compania «FabricaDeFerestre.md» a fost înfiinţată in anul 2006 și are sediul administrativ și de producție.

Producţia de ferestre, uși și alte accesorii din PVC, aluminiu, sau alte materiale calitative se desfăşoară in spaţii moderne, special construite, cu utilaje automate, beneficiind de personal cu o înaltă calificare.

Fabricadeferestre.md
str. Alba Iulia 148/3, or. Chisinau, Republica Moldova
022-78-19-36