SUNA ACUM

076-012-220

Ferestre Mansarda

Cu ferestrele de mansardă de la «FabricaDeFerestre.md» reușiți să îmbinați lumina naturală cu atmosfera placută, confortul și starea relaxantă.

Ferstrele de mansadră pot fi de diferite tipuri și forme și se integrează perfect în orice tip de acoperiș. Ele pot fi fabricate din lemn ori din plastic, de cea mai bună calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigură trăinicie şi eficienţă. Sticla specială utilizată la fabricare este caracterizată prin rezistență ridicată la impact. Ea îmbunătățește proprietățile ferstrelor de izolare a sunetului și previne patrunderea caldurii și a umezelii în interiorul mansardei.

 Accesoriile permit reglarea direcţiei şi a intensităţii luminii ce pătrunde în încăpere. Datorită lor poţi obţine o umbrire totală, chiar şi în zilele însorite.

 «FabricaDeFerestre.md» produce o gamă largă de accesorii pentru ferestrele de mansardă:

 Jaluzele - prin modificarea unghiului de înclinare a lamelelor, permit atît reglarea direcţiei cît şi a intensităţii luminii care intră în încăpere. Aceste elemente decorative, pe lîngă protecţia împotriva razelor solare, creează un ambient plăcut în încăpere.

 Rulouri – element decorativ, ce reduce pătrunderea luminii amplificînd efectul jocului de lumini şi umbre din încăpere. Ghidajele laterale din aluminiu acoperă marginile materialului şi permit fixarea acestora în poziţia dorită.

Sunt disponibile în versiunea manuală sau electrică, în diverse culori şi cu diferite tipuri de materiale.

 Plase contra insectelor- plase de protecţie ce fac posibilă aerisirea cu geamul deschis fără ca insectele să pătrundă în încăpere.

Sunt confecţionate din fibră de sticlă şi culisează pe ghidajele laterale din aluminiu care se montează pe căptuşeala interioară a ferestrei.

«FabricaDeFerestre.md» vă pune la dispoziţie o gamă largă şi variată de ferestre pentru masardă, atît de dimensiuni standard, cît și de dimensiuni mai mari.

25

Lucrările noastre

showshowshowshowshowshowshowshowshowshowshowshow

MATCO®

MATCO - DESIGN, MOBILA, SALTELE

Despre Noi

Compania «FabricaDeFerestre.md» a fost înfiinţată in anul 2006 și are sediul administrativ și de producție.

Producţia de ferestre, uși și alte accesorii din PVC, aluminiu, sau alte materiale calitative se desfăşoară in spaţii moderne, special construite, cu utilaje automate, beneficiind de personal cu o înaltă calificare.

Fabricadeferestre.md
str. Alba Iulia 148/3, or. Chisinau, Republica Moldova
022-78-19-36