SUNA ACUM

076-012-220

Ferestre PVC

Decizia de comanda geamuri termopan de la compania «FabricaDeFerestre.md » este o decizie deşteaptă din punct de vedere al raportului preţ - calitate.

Există mai multe motive:

-        Ferestrele noastre sunt foarte rentabile. La producere folosim doar profile calitative şi le propunem la un preţ competititv

-        Livrarea se efectuează complet gratuit.

-        Instalarea se efectuază de către echipa noastră de profesionali, la fel gratuit.

-        Compania noastră organizează în mod regulat reduceri la achiziționarea unui anumit model. Urmăriţi-ne online şi aveţi posibilitatea să procuraţi ferestrele dorite la un preţ redus.

-        Geamurile termopan de la «FabricaDeFerestre.md » au proprieta de izolare fonică. După instalare lor, zgomotul de afară nu o să mai prezinte o problemă pentru Dvs.

-        Fabricăm ferestre special pentru interior Dvs. Astăzi nu mai procuraţi ferestre PVC standard, ci le comandaţi, în concordanţă cu marimile şi aspectul dorit.

-        Ferestrele din plastic îşi menţin aspectul îngrijit de-a lungul anilor, datorită proprităţii de a rezista uzurii. Compoziţia profilelor calitative nu le permite să se estompeze în soare chiar și atunci când sunt expuse direct la razele UV.

-        Garanție timp de 5 ani. În caz că apare vreo problemă, un specialist din echipa «FabricaDeFerestre.md» Vă va vizita în cel mai scurt timp posibil și o va fixa. Noi răspundem rapid la solicitările Dvs și suntem gata pentru a repara ferestre din plastic în perimetru or. Chișinău.

-        Ca achiziţionaţi geamuri din plastic în Chișinău trebuie doar să ne contactaţi la nr: (022) 930787 sau să ne scrieţi la adresa de This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ori prin intermediul formularului din rubrica Contacte.

Geamurile PVC de la «FabricaDeFerestre.md» sunt una dintre cele mai populare produse de pe piața moldovenească în sectorul materialelor de construcții.

25

Lucrările noastre

showshowshowshowshowshowshowshowshowshowshowshow

MATCO®

MATCO - DESIGN, MOBILA, SALTELE

Despre Noi

Compania «FabricaDeFerestre.md» a fost înfiinţată in anul 2006 și are sediul administrativ și de producție.

Producţia de ferestre, uși și alte accesorii din PVC, aluminiu, sau alte materiale calitative se desfăşoară in spaţii moderne, special construite, cu utilaje automate, beneficiind de personal cu o înaltă calificare.

Fabricadeferestre.md
str. Alba Iulia 148/3, or. Chisinau, Republica Moldova
022-78-19-36