SUNA ACUM

076-012-220

Plase insecte

Plasele împotriva insectelor reprezintă un atribut absolut necesar pentru ferestrele din plastic moderne. Scopul instalării unei astfel de plase este de a proteja locuinţa Dvs de pătrunderea insectelor, dar şi a impurităţiilor purtate de vînt.

Avem propria linie de producție de plase împotriva insectelor. Dacă doriţi să cumpăraţi o plasă de insecte în Chişinău, vă rugăm să ne contactaţi. Aveţi opţiunea de a comanda numai producția plasei împotriva insectelor, sau întreg spectrul de servicii: de luarea mărurilor necesare, de livrare și de instalare.

«FabricaDeFerestre.md» vă oferă şi servicii de reparaţii, în caz că aveți o plasă de insecte care necesită unele intervenţii.

Dacă locuiți în alte regiuni din Republica Moldova, puteți comanda plase împotriva insectelor prin intermediul site-ului nostrum şi produs va fi livrat la domiciuliu prin intermediul unui curier.

 «FabricaDeFerestre.md» vă propune cîteva tipuri de plase pentru insecte:

-        Plase pe balamale (Fixarea se face cu un sistem de închidere fiabil, acţionat din interior cu un mîner cu design plăcut. În sezonul rece, plasa fi demontată cu uşurinţă şi remontată în sezonul cald.)

-        Plase culisante (Plasa de tip uşă culisantă, este manevrată prin alunecare pe un sistem de role. Construcţia sa specială, garantează o închidere ermetică. Aceasta uşă robustă dar foarte elegantă, necesită foarte puţin spaţiu. O soluţie ideală pentru balcon şi uşi de terasă.)

-        Plase de tip rulou (Acţionarea este facilitată de arcuri, ridicarea şi coborîrea se fac astfel foarte uşor, prin tragerea şnurului de acţionare. Plasa rulou este prevăzută cu un mecanism împotriva ridicării accidentale.)

-        Plase fixe (Plasele sunt fixate pe un cadru metalic si sunt prinse cu ajutorul unor cleme din PVC. Plasele nu se pot deschide. )

Întreţinerea plaselor împotriva insectelor:

- lunar se recomandă îndepărtarea prafului depus pe fibra de sticlă cu ajutorul unei perii sau prin aspirare

- după desprăfuire, se vor spăla şinele.     

 25

Lucrările noastre

showshowshowshowshowshowshowshowshowshowshowshow

MATCO®

MATCO - DESIGN, MOBILA, SALTELE

Despre Noi

Compania «FabricaDeFerestre.md» a fost înfiinţată in anul 2006 și are sediul administrativ și de producție.

Producţia de ferestre, uși și alte accesorii din PVC, aluminiu, sau alte materiale calitative se desfăşoară in spaţii moderne, special construite, cu utilaje automate, beneficiind de personal cu o înaltă calificare.

Fabricadeferestre.md
str. Alba Iulia 148/3, or. Chisinau, Republica Moldova
022-78-19-36